matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdź b
Bałtek:
znajdź b log
b
3
√
5
=5
14 lis 21:01
Bałtek:
Czy to będzie coś takiego? b
5
=
3
√
5
b
5
= 5
1/3
*
[
1/5} = 5
1/15
14 lis 21:04
Bałtek:
i to daje nam p15{5}
14 lis 21:05
Marta:
Dobrze to?
14 lis 21:09