matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Bałtek:
Jak to ugryźć?
Znajdź x: ln x = 1 ln x = 3 Prosiłbym w miarę łopatologicznie xD
14 lis 19:26
ICSP:
x jest po ln
14 lis 19:28
konrad:
x=e
1
x=e x=e
3
14 lis 19:28
Bałtek:
Dziękuję
14 lis 19:42