POMOCY!!!!!!!!
marta16184: Liczba log36 jest równa
a) 2log18
b) log40- 2log2
c) (2log3)*(2log2)
d) 2log6- log1
17 mar 18:08
Eta:
d) bo 2log6 - log1 = log62 - 0 = log36
17 mar 18:18
17 mar 18:24
Eta:
17 mar 18:25
Eta:
Michał policz pozostałe przypadki!
może jeszcze z jedna odp też będzie log36
17 mar 18:26
Basia:
w (c) ma być + nie * i wtedy to jest to
17 mar 19:05
Jakub: Tutaj
217 masz trochę przykładów
18 mar 00:21
Eta:
Dlaczego Basia odrzuciła podaną przeze mnie odp. d)
to nie bardzo wiem ?
18 mar 00:43
sasia: log36
23 maj 23:22
mati: 3log2+log3=
3 cze 11:00
3 cze 11:05
olo: e na 100%
3 cze 13:08
Marylka: f(x)=−2/x
25 mar 18:38
Marylka: możecie pomóc?
25 mar 18:38
niunia170: a mi sie zdaje ze b
25 mar 18:42