matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tryg
kkkk111:
wiadomo ze α jest kątem ostrym i sinαcosα = 0,5. ile wynosi wyrazenie cos
4
α + sin
4
α
14 lis 14:38
sushi_ gg6397228:
to juz bylo, poszukaj w wyszukiwarce
14 lis 14:39
Aga:
wskazówki x
4
+y
4
= (x
2
+y
2
)
2
−2(xy)
2
sin
2
α+cos
2
α=1
14 lis 14:41