matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz za pomocą przedziałulub sumy przedziałów zbiór
aandrzej5:
D={x∊R:x<−2∧x≥4} F={x:x≤3∧x<6} G={x∊R:x≥1∧x<0}
14 lis 10:29
aa:
zaznaczasz na osi
14 lis 10:31
kylo1303:
D) x∊∅ (zbior pusty) F) x∊(−∞,3> G) x∊∅ (zbior pusty)
14 lis 10:35