logarytmy
JohnnyB: Oblicz:
(
49)
log23 5 − 12
Z góry dzięki za pomoc
13 lis 18:08
ss: 25+1,5=26,5
13 lis 18:10
13 lis 18:10
ss: powinno byc 25*1,5
13 lis 18:10
krystek: Potem wzór alogax=x
13 lis 18:12
Eta:
a
logab= b
| | 2 | | 4 | | 3 | |
( |
| )2log2/35*( |
| )−1/2= 52* |
| = ........ |
| | 3 | | 9 | | 2 | |
13 lis 18:13
ss: | | 2 | | 4 | |
( |
| )log2/325*( |
| )−0,5=25*1,5 |
| | 3 | | 9 | |
13 lis 18:14
Eta:
13 lis 18:16
13 lis 18:17
Eta:
Ja 18:13 Ty 18:14
I kto tu był pierwszy?
13 lis 18:19
ss: ja 18:10
13 lis 18:19
ss: hahah masz jablko za nieuwagę
13 lis 18:20
Eta:
Hehe ........ błędna odp !
13 lis 18:20
ss: o 18:10 dobra

chochlik
13 lis 18:20
Eta:
Dzięki
13 lis 18:20
ss: ta druga 18:10

bo sa dwie moje o 18:10
13 lis 18:21
Eta:
To wynik " nudysta"
13 lis 18:22
ss: glodnemu chleb na mysli

to zadanie pamieciowe


zadne tam "nudysty"
13 lis 18:23
Eta:
13 lis 18:24
Eta:
Dobra idę po
chałwę
13 lis 18:25
ss: a ja pojde po po yyyyyyyyyyy cholerka nie mam po co isc chyba ze sam sobie pojde
13 lis 18:26