matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
jacek:
cenę płaszcza obnizono o 10% a następnie o 20%. po dwóch obniżkach cena płaszcza wynosi 230,40zł ile wynosi cena początkowa
13 lis 18:07
Eta:
0,9*0,8*x= 230,4
230,4
x=
=.........
0,72
13 lis 18:09
ss:
13 lis 18:11
Eta:
13 lis 18:14