matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uzasadnij , że liczba
agnieszka:
uzasadnij , że liczba a=25
16
jest 5 razy mniejsza od liczby b= 5
10
* 5
11
*5
12
13 lis 15:03
aa:
25
1
6*5=(5
2
)
1
6*5=5
32+1
a to się równa b
13 lis 15:06
aa:
25
16
*5=(5
2
)
16
*5=5
32+1
13 lis 15:06