matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
Estera 1:
Dane są wektory : a=[2,3] , b=[2,−4] , c=[−2;5]. Oblicz : a) a + b b) 2a + c
13 lis 13:04
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1626.html
13 lis 13:05
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1628.html
13 lis 13:06