matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
pepa:
Liczbę 10 przedstaw w postac róznicy 2 liczb tak, aby suma kwadratow tych liczb byla najmniejsza
13 lis 12:20
ICSP:
na pewno dobrze przepisane?
13 lis 12:41
hwdtel i Krzysztof:
⎧
y−x=10
⎨
f(x;y)=x
2
+y
2
⎩
f'(x)=4x+20=0
⎧
x=−5
⎩
y=5
13 lis 12:48