matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Frizzie:
Oblicz x:
1
a) (
)
x+3
=2
3
b) 2
x
=1,6 c) log
3
(2x+5)=3 d) log
1
4
(x−2)=−2
12 lis 20:08
Roma:
proszę pomóżcie
12 lis 20:17
Frizzie:
pomoże ktoś?
12 lis 21:00