-lnx=0
Ajć: −lnx=0 więc ile będzie wynosił x?
12 lis 17:03
ICSP: e0 = ?
12 lis 17:05
Ajć: Jedeeen

Czyli (lnx)
2 => x=e
2

?
12 lis 17:08
ICSP: niee
12 lis 17:09
Ajć: To jak to będzie?
12 lis 17:11
Ajć: ma być tak:
(lnx)2=0 i jak to co to z tego wyjdzie?
12 lis 17:12
ICSP: (lnx)2 = ln2 x
nie wiem co mam z tym zrobić.
12 lis 17:12
ICSP: (lnx)2 = 0 ⇔ lnx = 0 ⇔ x = 1
12 lis 17:13
Ajć: czyli też 1 ?
12 lis 17:13
ICSP: tak bo
a2 = 0 ⇔ a = 0
12 lis 17:13
Trivial:
12 lis 17:15
Pietruszka: trivial ty jestes najmądrzejszy na swiecie wytlumaczyl bys mi jedno zagadnienie ?
12 lis 17:18
ICSP:
12 lis 17:18
Trivial: Jakie zadanko P?
12 lis 17:19
Pietruszka: chodzi o funkcje odwrotne
12 lis 17:19