matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznaczyć równania dwusiecznych kątów zawartych między prostymi 2x+2y+7=0 oraz 7
konik:
Wyznaczyć równania dwusiecznych kątów zawartych między prostymi 2x+2y+7=0 oraz 7x+y−4=0
12 lis 16:48
konik:
ktoś pomoże to ugryźć ?
12 lis 17:08