pierwistki
Emila: mozę mi ktoś powiedzieć dlaczego 5100 + 5100+5100+5100 +5100 jest równe 5101
12 lis 12:58
Jolanta: wyciągnij przed nawias 5 99
12 lis 13:01
Jolanta: 5100=599*..
12 lis 13:02
Emila: obawiam się ze t jest jakiś wzór do działania na potęgach.
12 lis 13:03
Jolanta: an*am=an+m
12 lis 13:04
gwiazda: 5*(5
100)=5
101 bo zamieniłam na mnożenie
12 lis 13:04
Jolanta: 35*33=38
12 lis 13:04
Emila: oo dzięki.
12 lis 13:05
Emila: boska jest ta strona.! czuje moc.<3 może polubię matme.
12 lis 13:06
Jolanta: bardzo dobrze

chciałam sprawdzić czy wzorki umiesz ,bez nich cieżko
12 lis 13:06
Jolanta: po lewej stronie wejdz w liczby i wyrazenia algebraiczne 7 linijka od góry masz wszystko
12 lis 13:07
Emila: właśnie uczę się lepiej późno niż wcale niby 23 listopada próbna matura ale do tej właściwej
będę mieć jakieś postępy

trzyjcie kciuki.
12 lis 13:08
Jolanta: Niech moc będzie zTobą
12 lis 13:11
Emila: dzięki jeszcze raz.
12 lis 13:13