matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Lolus:
liczba log(o podstawie pierwiatek z 2 ) 8−1 jest rowna liczbie 6 ? uzasadnij
11 lis 17:03
Nienor:
log
√
2
8−1=log
√
2
2
3
−1=log
√
2
√
2
6
−1=6−1=5 hmm?
11 lis 17:19
Lolus:
i tak powino byc
dzieki
11 lis 18:12