matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
Ewa:
lim
n
√
n
czy to = 1 ? n→
∞
lim
n
√
1/n
czy to = 1 ? n→
∞
11 lis 16:19
sushi_ gg6397228:
tak
11 lis 16:42
Ewa:
a co mam zapisać jak wychodzi mi lim 1−1 ?
11 lis 16:44
sushi_ gg6397228:
1−1=0
11 lis 16:51