kto pomoże mi z tymi zadaniami ? :(
Marlena: 1. Liczba a jest rozwiązaniem (2−x)²−√5=(x−1)(x−5), zaś liczba b jest rozwiązaniem rownania
x√5=x+2. Sprawdź czy liczba a i b są równe.
2.Funkcja f określona jest wzorem f(x)=−3(x+3)(x−2):
a)Wyznacz te argumenty dla których funkcja f przyjmuje wartości nieujemne.
b) Znajdz te argumenty dla których funkcja f przyjmuje wartość 12
c) Podaj przedziały monotoniczności funkcji f.
11 lis 14:35
krystek: Wylicz x z pierwszego i x z drugiego równania i zobacz ile wynosza.
2a)F(x)≥0
2b)f(x)=12 i liczysz
2c)miejsca zerowe , xw ,naszkicuj i zobacz.
11 lis 14:41
MARTYNA: α℃
11 lis 14:45
Marlena: jeba j sie
11 lis 14:47
krystek: a czemu nie 100% lub chociaż 50%
11 lis 14:48
Marlena: zrob to anie huju
11 lis 14:48
Marlena: masz to rozwiazac a jak nie to sie ciag
11 lis 14:48
krystek: Straszne odzywki, i na tym forum? Młodzież licealna?
11 lis 14:50
Marlena: przepraszam kto sie za mnie podaje ..? zależy mi na tym aby ktos mi pomógł z tymi zadaniami
więc ktoś kto pisze od moim nickiem niech se daruje.. taka radoche masz z podszywania się pod
kogoś ?
11 lis 14:51
Marlena: gowno cie to obchodzi ROzwiazuj

! od tegotu jestescie kujony , nic wiecej tylko siedza na
necie
11 lis 14:51
Marlena: nitk sie za mnie nie podajje to nie tumialo byc kujony
11 lis 14:55