matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
aneczka:
1
4log
3
+2log
3
9
3
10 lis 17:03
Tadeusz:
0
10 lis 17:05
aneczka :
jak to policzuc
10 lis 17:06
Nienor:
1
1
1
log
3
[
]
4
+ log
3
9
2
= log
3
+ log
3
81= log
3
*81= log
3
1= 0
3
81
81
10 lis 17:07
aneczka :
dziekowac
10 lis 17:08