logarytm
aneczka: log9log27
10 lis 16:53
aneczka: log9/log27
10 lis 16:54
ICSP: | log 9 | | 2 log 3 | | 2 | |
| = |
| = |
| |
| log 27 | | 3 log 3 | | 3 | |
10 lis 16:54
ICSP: i do zapisu ułamków używaj dużej literki U. Wtedy są większe
10 lis 16:55
ZKS:
| | 2 | | 2 | |
log279 = log3332 = |
| log33 = |
| |
| | 3 | | 3 | |
10 lis 16:56
aneczka: dziekuje, wlasnie mam z tym problem a jednego logarytmu calkiem nie umiem napisac bo na dole
jest pierwiastek i obok tez
10 lis 16:56
ICSP: to zapisz :
licznik:
mianownik :
10 lis 16:57
aneczka: log stopnia 3pierwiastkow z 3 3pierwiastkow z 3 nie wiem jak zapisac
10 lis 17:00
aneczka: a nie sorki log pierwiastek z 3 . 3pierwiastki z 3
10 lis 17:00
zalamana :((: log √3 3√3
10 lis 17:06
aneczka : tak o to mi chodzilo
10 lis 17:06
Nienor: log√3 √27= log√3 √33 = 3
10 lis 17:11