matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potega
katia:
64−
4
3
10 lis 16:39
katia:
64 do potegi − 4/3 jak to policzyc
10 lis 16:40
ICSP:
1
64
−4/3
= (
3
√
64
)
−4
= 4
−4
= 256
−1
=
256
10 lis 16:43
katia:
dziekuje
10 lis 16:47