matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to narysować na osi?
Renata:
A=(−α;2> B=<0;2)
10 lis 11:23
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/7.html
10 lis 11:26
Renata:
A=(−α;2> B=<0;2), pomózcie,jak to narysować na osi,nie wiem jak zaznaczyć przedział otwarty i zamknięty na jednej wysokości dla 2?
11 lis 09:00
bartek:
moze tak?
11 lis 09:31