matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość wyrażenia
ania:
wyrażenie W=
√
(2−x)
2
−
√
(1−x)
2
dla x∊ (1,2) ma postać?
9 lis 19:55
Eta:
√
a
2
= |a| W= |2−x| − |1−x| dla x€ (1,2) 2−x −(−1+x)= 2−x +1−x= ............
9 lis 19:59
ania:
dzięki
9 lis 20:13