matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dfsdf
ddd:
1
sinx=
x ∊ <0 ; 6π>
2
π
x=
6
π
x=
+ 2kπ ⋁ x=π − x + 2kπ
6
π
x
1
=
6
5π
x
2
=
6
13π
x
3
=
6
17π
x
4
=
6
25π
x
5
=
6
29π
x
6
=
6
potem wszystko dodać..
9 lis 18:57