matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
porównaj strony
nika:
tgα+ctgα=1/sinα cosα
8 lis 23:27
bart:
sinx
cosx
sin
2
x+cos
x
1
L=tgx+ctgx=
+
=
=
cosx
sinx
sinxcosx
sinxcosx
8 lis 23:39
bart:
=P
8 lis 23:39
nika:
dzięki^^
8 lis 23:42