matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka dt
Asia:
Może ktoś wie ile wynosi ∫dt Z góry dziękuję za pomoc
8 lis 21:00
sushi_ gg6397228:
t+c
8 lis 21:01
Asia:
Dzięki
8 lis 22:01
onon:
∫(x
2
+4)
5
xdx
20 sty 18:39
Aga1.:
Metodą podstawiania. x
2
+4=t 2xdx=dt
1
xdx=
dt
2
dokończ.
20 sty 20:24