Do młodszych od "Ety" ^^. Kalkulator.
tim: No ok, tzn. muszę sobie kupić kalkulator, taki już lepsiejszy ^^, cena nie gra roli, bo
dostałem stypendium. I teraz... moi rodzice myślą o:
http://www.casiomarket.pl/index.php?a=towar&id=3938,
mi tam pasuje, ale nie wiem czy mi się już przyda. Co byście mi doradzili [2gimnazjum +
wiedza - jak widzicie]?
Pytałem się Ety, ale ona, że jest starej daty i mam się młodszych spytać ^^.
16 mar 15:43
Bogdan:
tim - od kilkunastu lat korzystam z kalkulatora graficznego Casio CFX-9850G
i jestem do dzisiaj bardzo z niego zadowolony. Dzisiaj są już nowsze modele.
Proponuję Ci kupno kalkulatora graficznego, np. jeden z modeli Casio:
FX-9860G SLIM
ClassPad 330
FX-7450G
Pełną listę kalkulatorów znajdziesz tutaj:
http://kalkulatory.pl/index.php?option=com_catalog&task=search
16 mar 15:51
Eta: tim? napisz tak o Ecie ..... " starej daty"


tak ładniej wygląda ?
16 mar 16:05
tim: No dobrze, przepraszam

Pytałem się Ety, ale ona, że jest ""starej daty"" i mam się ""młodszych"" spytać ^^
16 mar 16:10
Eta:
16 mar 16:11