tożsamosc trygonometryczna
Kasia: cos3x − sin3xcosx − sinx = 2 + sin 2x2
8 lis 14:28
krystek: Zapisz ja czytelnie!
8 lis 14:30
Kasia: nie da sie wyrazniej
8 lis 14:33
sushi_ gg6397228:
zrób U a nie male u w pisaniu ułamka
8 lis 14:48
Kasia: | cos3 x − sin3 x | | 2 + sin 2x | |
| = |
| |
| cos x − sin x | | 2 | |
8 lis 14:52
sushi_ gg6397228:
w liczniku po lewej stronie (a3−b3)=...
8 lis 15:06
sushi_ gg6397228:
wskazowka do prawej strony sin 2x= 2 sin x * cos x
8 lis 15:06
Kasia: wyszlo, bardzo dziekuje
8 lis 15:12
sushi_ gg6397228: na zdrowie
8 lis 15:13