matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równania
rabarber:
hej, sin3x − sinx = 0 i sin5x − sin3x = 2cos4x Help me
8 lis 14:10
Aga:
Sin x=sin3x Skorzystaj ze wzory sinx=sin y⇔y=x+2kπ ⋁ y=(π−x)+2kπ, gdzie k∊C
8 lis 14:27