matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
luk18:
Rozwiąż układ równań: 2x
1
+3x
2
−x
3
+4x
4
−2x
5
=7 x
1
−x
2
+2x
3
−3x
4
+x
5
=−5 3x
1
+2x
2
+x
3
+x
4
+x
5
=0
8 lis 00:39
luk18:
poproszę tylko o wynik...
8 lis 00:51