ile to jest?
Kasiaaa: 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1−1+1+1+1+1+1+1x0 =?
7 lis 20:25
konrad: 14
7 lis 20:26
Kasiaaa: na pewno? a nie 0
7 lis 20:27
konrad: kolejność wykonywania działań się kłania...
7 lis 20:32
krystek: (1+1+1)*0=0
1+1+1*0=2
7 lis 20:34
Jack:
co to za jakieś facebookowe sondy?
7 lis 20:35
Kasiaaa: oh Boże nie każdy musi być prymusem z matmy i wiedzieć wszystko

Ktoś może być dobry z innych
przedmiotów albo ma zdolność do nauki j. obcych i włada biegle sześcioma jak na przykład ja
7 lis 20:36
krystek: Pozazdrościć.Powodzenia w nauce matmy!
7 lis 20:37
Jack:
7 lis 20:37
Kasiaaa: dzięki
7 lis 20:38
Eta:
Ja jestem lepsza ......... władam super biegle siedmioma językami
7 lis 20:39
Kasiaaa: a jakimi?
7 lis 20:41
Kasiaaa: bo ja angielski, niemiecki, japoński, francuski, włoski, i rosyjski
7 lis 20:42
krystek: 
dla
Ety.
7 lis 20:42
Eta:
Dodatkowo .... hiszpański i chiński
7 lis 20:43
Kasiaaa: to masz osiem a nie siedem

to wymień mi podział alfabetu w języku chińskim

jakie
sekwencje sie wyróżnia
7 lis 20:44
Kasiaaa: a potem w japońskim
7 lis 20:45
Eta:
Dzięki
krystek .... dla Ciebie

Dobrze jest ! .......jak na starość humor jeszcze dopisuje
7 lis 20:45
Eta:
Kasiaaa
Jak będziesz w moim wieku, to wszystkie języki świata nie będą Ci obce

Pozdrawiam
7 lis 20:48
Kasiaaa: a skąd wiesz ile mam lat
7 lis 20:50
załamany :( : Eta przecież Ty młoda osóbka jesteś
7 lis 20:51
Eta:
Nie
załamuj mnie
7 lis 20:54
załamany :( : hehehe

ja? ależ skądże
7 lis 20:55
Eta:
7 lis 20:56
nick: x
2logx =100x
3
proszę



2log
3(x−3)− log
19 (x−3=5)
logarytm ma byc przy podstawie 1/9
8 lis 12:49
iza:
Wykonaj poniższe działania
(√2−3√3)2
8 lis 12:57
Brak pomysłu: Kurcze no licze i licze i mi nie wychodzi....
Wykonaj podane działania:
Nawias kawdratowy (2,37−3,03) : 0,09 − 12 3/5 : 7 − 15,9 − 13/20 nawias kwadratowy : 36 1/5
8 lis 14:28