matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
Bartek:
f(x) =
I2xI
x
+x +1 Narysować wykres ale ja chce same obliczenia bo mi się minusy mylą, jeżeli można prosić
Te I oznaczają moduł
7 lis 20:23
krystek:
2x
x>0 ⇒y=
+x+1⇒y=...
x
−2x
x<0⇒y=
+x+1⇒y=..
x
7 lis 20:26
Bartek:
dzieki wielkie
7 lis 20:26