matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plisss pomozcie
kkk:
oblicz (5
−2
+5
0
)
−1
7 lis 19:43
Pomocy:
U (25+1)
7 lis 19:46
kkk:
co za U?
7 lis 19:54
Eta:
1
5
−2
=
5
0
=1
25
1
26
25
(
+1)
−1
= (
)
−1
=
25
25
26
7 lis 19:57
kkk:
dziekuje
7 lis 20:00