matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
kiepski z matmy:
Gdzie jest błąd: 3
√
3
=(
√
3
)
3
=(3
1/3
)
3
=3
1/3*3
=3
7 lis 19:01
Agnieszka:
Trzy do potęgi 1/3 to pierwiastek trzeciego stopnia a nie drugiego.
7 lis 19:11
Aga:
3
√
3
=3
1
*3
0,5
=
7 lis 19:27