matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
smieszka:
rozwiaz rownanie 25
x−1
= 5
x+3
7 lis 17:29
Bogdan:
Podpowiedź: 25 = 5
2
7 lis 17:36
superniuchacz:
5
2(x−1)
=5
x+3
7 lis 17:37
smieszka:
nie rozumiem a mozna jasniej?
7 lis 17:38