matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;/
john:
wykres funkcji liniowej f przechodzi przez punkt A= (−2,−4) i przecina oś Oy w tym samym punkcie co wykres funkcji g(x)= −x
3
+2x
2
−3x+4 podaj wzór funkcji f
7 lis 14:15
sushi_ gg6397228:
g(0)= .... dostaniesz x=0, y= ... a druga para liczb to (−2,−4)
https://matematykaszkolna.pl/strona/1223.html
7 lis 14:17