matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres funkcji
koło się zbliża!:
f(x)= x−|x−2|
6 lis 22:58
koło się zbliża!:
BŁAGAM POMOCY
!
6 lis 23:02
Trivial:
takie zadania na koło? Nawet za proste.
6 lis 23:02
rot:
gdy x≥0 f(x)=x−x+2=2 gdy x<0 f(x)=x+x−2=2x−2
7 lis 00:10