matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kalkulator?
kalkulator?:
Witam! Może nietypowy problem, ale jak myślę to dobre miejsce ażeby się zapytać. Potrzebuję kupić sobie kalkulator naukowy. Wypatrzyłem sobie na allegro takie 2 CASIO.
http://allegro.pl/kalkulator-naukowy-casio-fx-991es-plus-gratis-wroc-i1894075542.html
i
http://allegro.pl/kalkulator-naukowy-casio-fx-570es-plus-gratis-wroc-i1894075569.html
Są to dwa różne modele. Czym się różnią, który lepiej kupić? A może ktoś może wypowiedzieć się na temat tych kalkulatorków albo polecić mi jakieś inne?
Czy są kalkulatory, które liczą funkcje kwadratowe?
6 lis 20:32
kalkulator?:
Jest też dużo fajnych sharpów. Ale chciałbym zamknac się razem z przesyłką w 90zł
http://allegro.pl/listing.php/search?string=kalkulator+sharp&category=0&sg=0
6 lis 20:36
konrad:
Co do tych casio, to chyba tylko tym, że jeden ma baterię słoneczną
6 lis 20:38
kalkulator?:
aha. no to dosyć istotne jest
6 lis 20:38
kalkulator?:
ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?
6 lis 20:51