matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdz punkt nalezacy do wykresu
eneo:
Punkt (√2,1) nalezy do wykresu funkcji: A. y=√2x−4 B.y=x−√2−1 c.y=x−√2+1 D. y=−√2x+2
6 lis 16:34
Bogdan:
Podstaw do każdego wzoru w miejsce x liczbę
√
2
i wybierz tę odpowiedź, która da wynik 1
6 lis 16:36