| 1 | 1 | |||||||||||||
szansa 5 wynosi P = | = | |||||||||||||
| 850668 |
| 6660 | |||||||||||||||||||||||
szansa 3 wynosi P = | = | |||||||||||||||||||||||
| 850668 |
|
| |||||||||||||||
Co jeśli gramy skreślając 8 liczb (S=8)? Ilość zakładów Z = | = | = 56 | ||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||
Czy szansa 3 z 5 z 49 wynosi P = | = | |||||||||||||||||||||
|
| 56 * 6660 | 372960 | |||
= | = | ![]() | ||
| 850668 | 850668 |
| ||||||||||||||||||||||
Czy raczej P = | = | |||||||||||||||||||||
|
| 31416 | ||
= | ? | |
| 850668 |