matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działania pierwiastki
pawel:
(4
√
2
−
√
3
) (2
√
2
+6
√
3
)
6 lis 12:48
dero2005:
4
√
2
*2
√
2
+4
√
2
*6
√
3
−
√
3
*2
√
2
−
√
3
*6
√
3
= = 16 + 24
√
6
− 2
√
6
− 18 = 22
√
6
− 2
6 lis 13:02
sghdhrt:
nie wiem o co cho !
!
18 wrz 17:55
ania:
hahah
18 wrz 19:57