matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mysza:
pierwszym wyrazem ciągu geometrycznego jest liczba −0,15, a trzecim liczba −6. znajdź drugi wyraz tego ciągu
6 lis 11:44
Basia:
a
2
=
√
a
1
*a
3
6 lis 11:50
SDFG:
P=2α3 R=3
∞
3,31 S=5π21
15 gru 18:10