matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
Sonia19:
Rozwiąż: e
3
x
=27
5 lis 22:34
Basia:
lne
3x
= ln27 3x = ln27
ln27
x =
3
5 lis 22:39
Andrzej:
...= ln3
5 lis 22:51
Basia:
no to już chyba
Sonia
chyba powinna sama dokończyć
5 lis 22:53