matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz P(A')
ruski:
Zdarzenia losowe A i B są zawarte w przestrzeni Ω i A ⊂ B oraz P(A ∩ B)=0,3, oblicz P(A')
5 lis 19:50
ruski:
5 lis 19:52
Aga:
A∩B=A P(A∩B)=P(A)=0,3 P(A')=1−P(A)=0,7.
5 lis 19:57