matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
xoxo:
porsze o pomoc Dana jest prosta o równaniu 2x−3y+5=0 i punkty K=(1,2), L=(2,4) oraz M=(5,4). Po jednej stronie tej prostej leża punkty ? jakie
5 lis 16:19
jasiek:
narysuj prosta y=
2
3
x +
5
3
i zobaczysz
5 lis 16:30