matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
onka:
Oblicz 25log
5
1/2+1/2*8log
2
3
√
3
−1/3= log1/3 1/9−log
2
3+1/2log
2
36+log
5
√5= log1/5 3*log
3
7*log
7
625=
5 lis 14:29
Szyna:
1/2log2 36
9 maj 15:21
asdf:
juz sie rozpedzilem...pierw swoje obliczenia.
9 maj 15:23