matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość wyrażeń
buka:
6
−0.5
*2
2,5
*27
1/2
5 lis 12:42
dero2005:
6
−0,5
*2
2,5
*27
1
2
= 3
−
1
2
*2
−
1
2
*2
5
2
*3
3
2
= = 3
1
*2
2
= 3*4 = 12
5 lis 12:47
buka:
dziękuję dero!
5 lis 13:08