matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
onka:
Rozwiąż graficznie układy równań ⎧y= 3
x
⎩ y=
3
x
⎧y= (
1
2
)
x
⎩y=−
7
6
x+
5
3
5 lis 06:54
Patryk:
trzeba w jednym układzie współrzędnych narysować die funkcje i zobaczyć gdzie jest ich punkt przecięcia
5 lis 06:58