matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiazac
tomek:
|x−1|=3
4 lis 23:00
kachamacha:
x−1=3 lub x−1=−3 x=4 x=−2
4 lis 23:01
tomek:
znalem wynik tylko chcialem zeby wiedziec jak to sie rozwiazuje teraz juz wiem , na osi liczbowej tez wiem
4 lis 23:04
tomek:
dzieki
4 lis 23:04