matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
banał - wartość bezwględna
morświn:
rozwiąż równanie |6−x|=1,5
4 lis 20:49
Eta:
x= 4,5 v x= 7,5
4 lis 20:54
Limbo:
6−x=1,5 lub 6−x=−1,5 rozwiąż oba równania
4 lis 20:54
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
4 lis 20:54