matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zamiana rownania na postac kierunkowa...
siwula:
Zamiana rownania postaci 2x−3y+1=0 na postac kierunkową Czyli: −3y=−2x−1
2
1
y=
x+
3
3
Dobrze jest zamienione to rownanie na postac kierunkowa?
4 lis 19:35
ICSP:
4 lis 19:36
siwula:
No to pieknie
4 lis 19:37